Αμετανόητοι μέχρι το τέλος…


Με ορατές τις εθνικές εκλογές , η κυβέρνηση και οι βουλευτές της έσπευσαν να κρατήσουν ανοικτή για λίγο ακόμη τη Βουλή, για να προωθήσουν ρουσφετολογικές ρυθμίσεις , όπως η « τακτοποίηση» των δικών τους παιδιών, μην τυχόν και δεν προλάβουν … 
Ψήφισαν επίσης νέο ποινικό κώδικα, με τον οποίο ουσιαστικά έδωσαν Μπόνους στην εγκληματικότητα, φροντίζοντας και πάλι με "ευαισθησία" ορισμένα «δικά τους» παιδιά… 
Με τον κώδικα αυτό:
- Μειώνονται στο μισό, οι ποινές για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, όπως πχ στο Μάτι … - Oι πολυισοβίτες μπορούν να αποφυλακίζονται , όπως πχ ο κ Κουφοντίνας… - Η στρατολόγηση τρομοκρατών μετατρέπεται από κακούργημα σε πλημμέλημα δηλ αντί για ποινή 5 -10 χρόνια σε ποινή 6 μηνών έως 5 χρόνια. - Η κατοχή μολότωφ γίνεται πλημμέλημα και αν την παραδώσεις πριν τον έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές, δεν διώκεσαι!!! - Η ποινή για κλοπές μειώνεται σε 10 ημερες !!! μεχρι 3 χρόνια… - Ακόμη και τον βιασμό προσπάθησαν να τον κάνουν πλημμέλημα, αλλά τουλάχιστον αυτό το διόρθωσαν !

Η χώρα έχει γίνει έρμαιο κάθε λογής παραβατικότητας. Μπαχαλάκηδες , υποστηρικτές της τρομοκρατίας, έμποροι ναρκωτικών , ναρκομανείς και κλέφτες που δεν μπαίνουν μόνο σε σπίτια, που δεν αρπάζουν μόνο τσάντες , αλλά και μετασχηματιστές, καλώδια της ΔΕΗ και πομόνες , αλωνίζουν και το επίσημο κράτος τι κάνει ? Με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, μειώνει τις ποινές σε αδικήματα και διευκολύνει τις αποφυλακίσεις!!!!!


Όλα αυτά, προσωπικά, μου είναι αδιανόητα ! 
Η ασφάλεια είναι πολύτιμο ατομικό, κοινωνικό και εθνικό αγαθό. Είναι θεμελιώδες συνταγματικό δικαίωμα του πολίτη και θεμελιώδης υποχρέωση του Κράτους. Καθήκον κάθε δημοκρατικής Πολιτείας.
Η ΝΔ ως κυβέρνηση , με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό και με όλους εμάς μαζί, θα βάλει τέλος στην «επαναστατική γυμναστική» επίδοξων τρομοκρατών, θα βάλει τέλος στην ανοχή προς τη βία, και θα αντιμετωπίσει την κάθε λογής παραβατικότητα σε όλη τη χώρα . Γιατί πιστεύουμε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προϋπόθεση για τη Δημοκρατία, την ελευθερία, την απρόσκοπτη οικονομική δραστηριότητα και την πρόοδο και είναι για μας αδιαπραγμάτευτη.

Επικοινωνία

Διευθυνση

Πολιτικό Γραφείο
Δαναού 13,

Άργος, 21200

Τηλεφωνο

(0030) 2751 301749

Κινητο

(0030) 6941 646900